Når Atleting bliver en Krig :/

Dette opslag er ikke Rettet’ ” Stave fejl på vej 😀

Hej folkens <3

i kender der sikkert godt når alt ting bliver lidt en skrig. en krig med sig selv men også krig for få tingene til at hegne sammen.
Der går længer og længer imellem mine indslag. og det beklager jeg virkelig.
men det er bestemt ikke fordi jeg ved gå tør for emner eller ting jeg gerne vil fortælle om værdigmod jeg har masser jeg gerne vil fortælle jer…

men for at sætte jer lidt ind i hvad de sker uden det kommer til lyde som om jeg klynker.
så jeg ved blive skrupskør i boldten af går hjemme. jeg søger arbejde li siden jeg blev udlært Serviceøkonom jeg sku ikke haft særlig meget hel i arbejdsmarkedet.

siden jeg blev udlært har jeg haft 4 job blev fyrert fra alle stæder. har enda haft op til 3 jobs afgangen af små deltid job her og der og det stresser sku en ldit. men jeg har holdt i og hold ud. og jeg viser jeg virkelig gerne vil.

men li  pt er tingene lidt presset for mig. de fik sku ramt på mig. følelsesmæssigt af blive fyrer så mange gange på så kort tid uden rigtig få afhvide hvad man har gjort galt eller hvad man skal tag med sig. så man ændr det problemer som ens arbejdsgiver giver en.
tværdig mod for jeg ros at jeg er sød pige og smilene og udadvent og jeg god arbejds morale aldrig syg. og bla bla bla…

kan i forstå lidt man bliver lidt skør. bliver ros men ender med blive fyrert.
det firnok ikke alle jobs man kan vær støbt til at ha. det ligger sku heller ikke skjul på..

Jeg har bare så meget driv i mit vil så gerne ha job. vil så gerne vær uafhængige af min fagforening. vil så gerne tjene god og ha min dag har formål noget og stå op til og noget se frem til kollegaer og opgaver som bare venter på mig.!!!

men på trods af jeg blevet sat lidt af sport kæmper jeg virkelig min kamp og jeg giver ikke op. !

men nogen gange kan man godt få den førelse når man søger job når man så ser i ders job beskrivelse at de søger en med skriftlig kopmetanser eller gode til formuler sig skriftlig-.. formuler mig kan sku godt men om der stave fejl  vil aldrig kunne garnter dem. jeg søger dem dog i li vel. for jeg fået ind i mit hovedet det kun er ønsker de har ikke krav…

man man ikke sige jeg særlig kræsene om mine job søgene. jeg har haft job li fra rengøring til cafe til blomster binder. og har guskelov mit livreder job i nu som så kun er vikar. men det holder mig kørerne og virkelig så glad for det job. det bare øv ikke kan blive til fuldtids job. men hvem ved måske, eller hvilken job der måske bliver min drev .. 😀

men ja grunden til går lang tid i mellem mine opslag er faktisk jeg bruger meget fokus og Engine på at søge jobs. og det tag altså rigtig meget. fordi man bliver frostrart og demtotiver af at vær fyret..

Pernille Efrann

Pernille er administrator og forefather på Efranns blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *