Sol og glade dage <3

Dette opslag er ikke Rettet igennem. Stavefejl på vej 😀 

Hej Folkens <3 

Dejligt at solen endelig er kommet til Danmark. 😀
man må nok sige at seneste uges tid har vi virkelig vadet heldig med vejret.
og om det holder ved sommeren ud er aldrig til regne med.

Dansk vejer er nærmest lig med masser af regn, året rundt.

men jeg kender del der tag på ferie for rigtig komme ned mærke noget kultur men også bare for solens skyld.
jeg har personligt aldrig vadet ude og rejse.  🙁
men håber at næste år kommer der andre boller på suppen. men nu må vi se.

men jeg sidder tit og kigger på rejser og drømmer mig væk til eventyr på kultur. men tit tror faktisk det holder mig igen er min sprog barier.

en ting er jeg ordblind. talblind. men min mundlig engske er heldig vis ok jeg forstå mig og færdes med det engske jeg kan. hører tit fra andre ordblinde at så de evt gode til fremmede sprog eller matematik. men jeg sku helt ude for rekevide der.

jeg ikke læste eller forstå mig skriftligt på engske. så jeg er kun afhængig af mit mundtligt engske og det gør så at jeg vil vær så usikker at skulle ud og rejse. så kan man sige så tag kæresten eller ven med der kan komplementer for det. men det ikke helt det handler om.

Hvid du har hvadet ude rejse og er ordblind. må godkommenter hvordan du formoder kaste dig ud i det problemetik der er med skriftlig på fremmede sprog eller har nogen gode tips som du måske vil dele med os andre her inde 😀 

jeg tænker lidt at Googel oversætter vil vær min bedste ven på sådan en ferie. så må bare håber på den ikke oversætter til noget forkert,. man har tit oplevet at googel oversætter en sætning til noget helt forkert. så vil vær enormt pindeligt.

men også det den video om en lille app som kører  over alt  på youtube og facebook sådan at det du siger til den over sætter den til det land du er i. og det lyder sku virkelig smart vis altås det virker. jeg kunne kun forstille mig at den app er en betalings app. men den må næsten vær alle pengene vær vis man på li så bar bund som mig. i fremmedet land.

Nu syntes jeg selv rimelig heldig jeg godt forstå svensk foreksemplet. brugt del min barndom over i Sverige hver sommer over til min grandkusine og elsket og komme der over det var altid så anderledes og spænderne.

så jeg tænker på trods for ens børn er ordblinde eller talsblinde så tænker jeg at sprog er noget man bare skal ha med så hurtig som muligt. nu har jeg en veninde hentes børn hører kun børne sange på engske på med små børne klip fra youtube og jeg ikke et sukundt i tvivl om hun forstå mere engske en mig på Tords af hun kun er 2 år.
så det noget jeg helt sikkert selv vil tag med mig når jeg en dag skal ha børn stop fodres med engelske børne sange 😀

når jeg Håber nogen bil bidrag lidt med lidt Rejse viden og når kommer til kunne kommuniker i fremmedet land. 

så må i nyde det dejlige vejer der ude 😀 

 

 

Pernille Efrann

Pernille er administrator og forefather på Efranns blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *