Når jeg ikke blogger

Dette opslag er ikke Rettet’ ” Stave fejl på vej 😀

Hej folkens <3 

jeg tænkte at i dag ville jeg fortælle jer lidt hvad jeg endelig ellers laver,
for når jeg ikke er blogger. og jeg endelig bare gerne vil sluk hjernen lidt. så nørder jeg. ‘
men bare rolig der også tip til ordblinde her i.. 😛

Jep Jeg er en nørd.! <3

mange timer går faktis for and min Playstaisyen,
her blier der nørdet sims. :’D haha ej det gør der faktis ikke.

jeg sidder faktis li pt og spiller  ARK,
Ark er et overlevelses spil.
Hvor man er Strandet på kysten på en mystisk ø, Her handler det om at overleve. dræbe eller Temme de dinoer der er rundt om krig på forskellig øer. samt kan man gå på skattejagt. og finde fasinerne oplysninger om de forskellig dyr og resurse man ellers kan finde og lave selv.
men det bedste er nok man få noget social ud af det jeg spiller online og spiller i to klaner faktisk.  dominere … og undslippe! det ikke fordi vil lave reklame ikke spor men jeg er rimeig meget en fantasy pige og jeg bliver opslugt af de spil jeg spiller. Ark er det få min tid til gå med nu på plastaisyen. for ever at ha gennemført herizon. mafia 3, fainaly fantasy, det de spil har tilfældes er man spiller i en åben værden altså et kort man kan bevæge sig rundt i. ja undskyld skær lidt ud i pap. men regner ikke med de piger sidder der ude bag skærmen er særlig meget spille nøder 🙂

men hvorfor fortæller jeg endelig om mine spil. jo alle de spil jeg spiller er på engske. og som ordblind kan faktisk godt vær komplicer at befinde sig i spille værden.  og de fedeste spil er bare på Engesk.
jeg kan ikke gå genveje ved søge efter ting i mine spil og skal gør tingene lidt mere komplicer.. men samtidig dem jeg spiller med kommuniker jeg med. så når jeg er onlain med dem kan spøger hvad de forskellig ting hedder på engsk og hvordan man staver til de ting.
selv om nok er irterne for dem. så faktis hjulet mig rigtig meget med min engsk.
fordi mange de ord jeg spøger om er ord man også bruge i daulige. hvis nu to på ferie eller bare fik brog for mint engsk.

for mange ordne nemelig begyndt side fast.

tror mange espekter gør faktis ved side fast en ting er jeg hører samme ord igen og igen. andet er jeg skrier ordet ned igen og igen.

jeg har bare lidt undt af dem jeg spiller med fordi vil selv blive vandvittig af få samme spøgsmål. men de nogen gode dregne og de forstå sku godt og er glad for og kunne hjælpe mig ;D som sætter stor pris på. <3

man kan lærer meget i forskellige siduationer. for mig har så spille og film på engsk hjulpet rigtig meget.
og f.. underteksten jeg li vel ikke nå og læse den i li vel. :’)

Pernille Efrann

Pernille er administrator og forefather på Efranns blog.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *