Bloggen har Fødselsdag

Dette opslag er ikke Rettet’ ” Stave fejl på vej 😀

Hej folkens <3

idag er det et års siden jeg oprettet Bloggen :O
og noget vildt skal til og ske…

 

i andledening af bloggens fødselsdag har endelig taget mig sammen til kaste mig ud i noget som jeg syntes er enormt granske overskridene.
så jeg håber i bær over med mig.

vidioen er lavet ud i et og jeg aldrig prøvet det før. men det må knæk eller bær men fortæl endelig hvad i synes i kommentar feldten om det er evt noget som jeg skal forstætte man kan vel kun blive bedre med tiden tænker jeg..  😀

men som fortæller i vidioen så er det et år siden jeg lavet bloggen og allerade der havet jeg mål at inden vær gået år måtte lavet en vidio i efter som året er fløget fra mig og ikke fået hår på brystet må nok bare springe ud i det…

jeg vil så gerne ha fat i flere ordblinde og bedste måde er nok vidio. da skrift ikke aldrig bedste komminikation for en ordblind. i så fald findes der ordbilnde i forskelige grader og jeg vil gerne fange så magne som muligt så jeg kan gøre en bedre forskel…

jeg håber at vidioen ender godt. for satser på flere vil komme til bloggen og ikke mindst ligge på Youtube ‘ det chanse tag for når først på nettet er på nettet…  så knæk eller bræk til bloggen <3

 

håber i få en fantastisk weekendt <3

 

Pernille Efrann

Pernille er administrator og forefather på Efranns blog.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *