Snart ordblinde mæsse :O

Dette opslag er ikke Rettet’ ” Stave fejl på vej 😀

Hej folkens <3

 

iiih bliver så spænende, her om nogen uger sker der noget stort for der kommer Danmarks største ordblinde messe til finde sted.

D 29 September kommer ordblinde messen til og vær og det forgår i Horesens Fængselmuseet.

Dem som stå for at arrangerer  har vadet så ekseværdig og ringe til mig og spøger jeg vil vær med til messen og holde et fordrev.

og hvem kan sige nej til sådan en stor mulighed. så ceølig skal jeg vær med til sådan stor mulighed..

men jeg sagt ja da det er en enormt stor chance for mig at komme mere ud med bloggen om de ordblinde situationer der kan vær i en hverdag.
og jeg tag min kæreste med under armen som jeg håber jeg kan logge til at sende life fra mæssen når jeg skal på senen.

og efter jeg hvadet oppe holde fordrav vil jeg sætte par minutter af hvor sender life også hvor jeg vil ha mulighed for besvare spøgsmål. som evt vil komme. jeg glæder mig meget for det ny udfordring som jeg ikke prøvet før men nogen gange må man bare springe ud i tingene og håbe på det bedste. jeg håber endten folk kommer til horsens eller vil følje med life via facebook. jeg ved ikke om jeg sender lif fra min eften facbook side som er tilknyttet bloggen efrann.dk på facebook eller om jeg skal tag den via en de ordblinde grupper som findes på facebook. men det har jeg en månded til i nu og finde ud af.

jeg håber bare i vil følje med. og vi alle kan blive del kloger på det vær ordblind og de hjælpe midler der findes.  <3

https://www.ordblindemesse.dk/

Pernille Efrann

Pernille er administrator og forefather på Efranns blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *