Ordblinde messe <3

Hej folkens <3

åhhhhh!! er i spændte om at høre om ordblinde messen??? 😀 For jeg er helt oppe og kører over hvor godt det gik. :D!!!

Det er første år der rent faktisk er en ordblinde messe, normalt bliver der holdt ordblinde løb og hvor nogen små stande stilles op og fortæller om ordblindes muligheder og skoler. Men i år havde en der hedder Kirsten sørget for at udvide arrangementet lidt og hun tog kontakt til mig og en masse andre som er ordblinde til at træde frem og fortælle lidt om det at være ordblind.

Der iblandt var der en ordblinde forfatter som skriver fantasy hvilket jeg syntes er enormt spændende så dem tror jeg faktisk jeg vil tage mig tid til og læse på et tidspunkt.

Udover hende var der to som har en ordblinde podcast. Der er nok nogen af jer som ved hvem de er. Jeg elsker personligt selv og høre deres podcast. Jeg var endda så heldig at fange dem efter deres indslag til messen hvor jeg lige stillede dem nogen spørgsmål men alt det kan i faktisk høre om i videoen længere nede!! 😀

Men jeg var så heldig at Kirsten mente jeg havde noget og byde på, så hun spurgte om jeg ikke ville holde et foredrag om det at være ordblind, nu hvor jeg blogger om at være ordblind syntes hun det ville være oplagt. Men fordi jeg aldrig har prøvet det før ville jeg få mig en erfaren støtte at have med mig op på taler stolen og hvor heldig kan man være at få Bubber til at være med i ens foredrag til holde den røde tråd..  Jeg var så mega meget spændt og glædet mig helt vanvittigt. Jeg prøvede at sende live fra min Facebook side efrann.dk men efter som min kamera mand og jeg ikke havde testet det helt af så var lyden virkelg elendig, så det var der vist ikke så mange fik noget ud af.. Så det skal der lige arbejde mere på næste gang sådan noget sker hvor dan sådan noget funger.

Men for at sige det kort… jeg stilte mig derop og fortalte om hele min skolegang, de kampe jeg har haft den modstand og den stædighed jeg har for ikke give op når noget bliver svært.. Den historie skal i nok også få en dag. 😉

Men det fanget mig lidt da alt var overstået, min kæreste og jeg sad i bilen efter vi havde jagtet folk, jeg ville snakke med til min video, at jeg på ingen måde havde tænkt over hvad der egentlig kunne have gået galt, jeg var slet ikke nervøs før jeg stod i det.. Jeg tænkte bare “foredrag – FEDT det gør jeg”. Normalt tror jeg man lige ville tænke hmm… hvordan gør man sådan noget jeg har aldrig prøvet sådan noget før, jeg har aldrig snakket højt, andet til en fremlæggelse af skole opgaver der højst har været for små 20 mennesker.  lige pludselig skulle jeg snakke om mit liv som ordblind igennem forskellige skoler overfor 100 mennesker!!!  Så ja, hvis jeg ser nervøs ud på filmen så det fordi jeg var nervøs… men hvad havde man regnet med, jeg satte mig et mål for bare at kaste mig ud i det, tænkte bare fedt det har jeg aldrig gjort før – det bliver sikkert godt!

Heldig for mig så gik det også pisse godt der var mange forældre og børn der tog fat i mig efter følgene og fortalte de synes det var flot jeg fortalte om det og jeg var en stor inspiration for nogen af deres børn og det for mig gjorde at hele dagen lige meget hvor dumt jeg sikkert lød eller har set ud af nervøsitet var det det hele værd! Fordi det lige det jeg virkelig gerne vil være – inspiration for mange ordblinde, så min dag var bare så fantastisk efter jeg hørte det.

Men som sagt, jeg har filmet lidt rundt omkring på messen og det er nu blevet klippet sammen af min søde IT-mand som hjælper mig rimelig meget for sige det mildt..

husk at tryk abonner på mine videoer inde på Youtube.
I er også altid velkommen til at skrive til mig hvis i har et emne som ordblind i syntes jeg skal tage op.

Pernille Efrann

Pernille er administrator og forefather på Efranns blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *