“Nyt år, nyt samarbejde med GoKarkter

Hej Folkens <3

Jeg håber alle har haft en god jul og et godt nytår!! 😀
For i dette år har jeg sat store forventninger til mig selv i forhold til bloggen her. 🙂
Så i kan godt glæde jer, for dette år kommer vi helt sikkert ind på nogen emner som vil kunne inspirere dig, eller måske endda være til hjælp… men det må tiden jo vise. Jeg håber i så fald i kommer til at få noget ud af de opslag jeg kommer med.

Jeg har her mellem jul og nytår haft en mail samtale igang med en fyr ved navn Mads, Mads har stiftet det der hedder GoKarakter,
og spurgt om vi skal lave lidt sammenarbejde, det har jeg takket ja til, så løbene vil de kunne komme med lidt indput til opslag jeg kan lave. Aftalen er ikke helt på plads, men det arbejder vi på. Jeg har dog tænkt mig at skrive lidt om hvad GoKarakter har at byde på..
Så i første opslag her i år kommer det til at handle lidt om websiden www.Gokarakter.dk

Gokarakter har samme visioner som mig, de genskaber glæden ved skolegang for elever og genskaber noget selvsikkerhed i de folk hvor skolegang kan være en hård kamp.

Gokarakter arbejder på sådan en måde at de kan hyrers til lektiehjælp hvor der bliver taget højde for dig og de eventueller  udfordringer og behov du har, for at forbedrer dig i det faglige. men aller vigtigste er man får troen på sig selv. Det kan nemlig være en hård kamp i folkeskolen at være den der læser langsomt, eller ikke kunne følge med lige så hurtigt som de andre, det kan være svært især at få den hjælp man skal have når mange elever sidder med hånden i vejret, så det rart med en person som rent faktisk vil sætte sig ind i hvordan du tænker og kan hjælpe med at løfte dig som person i en hård skole kamp og på den måde få selvtilliden til og stråle og lære.

Jeg har personligt selv i min skole tid gået meget til lektie hjælp da jeg var den eneste i min årgang med ordblindhed, var klassen meget blandet lige fra 2 ti 4 elever fra forskellige klasse trin, men når man kom hjem og skulle lave lektier så kunne mor og far ikke hjælpe da de selv var faglig forhindret, så her vil det have været fedt hvis GoKarakter eksisteret dengang. Jeg var i det mindste så heldig da jeg nået til 10 klasse besluttet jeg mig for jeg virkelig gerne vil gør en indsats og begynde at søge hjælp udefra. Min gudmors mor var gammel klasselære så en gang om ugen kørte jeg ud til hende, så hjalp hun mig med at komme igennem lektierne, for det meste sad vi en time, nogen gange to. men hun var en enormt stor hjælp fordi hun havde den rigtige indstilling, hun sætte sig ind i hvordan jeg lærte bedst. Hun prøvede nogen forskellige teknikker af. det tænkte jeg ikke over den gang men i dag, når jeg tænker tilbage kan godt se hun har prøvet at pejle sig ind på hvordan hun kunne hjælpe mig.  Nu handler det ikke kun om karakter men med hendes hjælp, løftede min karakter sig faktisk fra 02 til 7, Mener vidst også jeg nåede at få mit første 10tal, mens hun hjalp mig. 😀 😀

Jeg er helt sikker på at med en person fra GoKarakter, som også brænder for at løfte folk fagligt, som kan arbejde professionelt og sætte sig ind i den enkelte person hvis man selv har lyst til at yde 😀 😀

Vil du vide mere om Gokarkter kan du meget mere her --> Gokarkter og lekttiehjælp

Pernille Efrann

Pernille er administrator og forefather på Efranns blog.

“Nyt år, nyt samarbejde med GoKarkter Comments

  1. Rigtigt godt nytår Pernille!!!!!

    Jeg glæder mig til at følge din blog.

    Jeg kendte ikke GoKarakter, men det bliver spændende at følge jeres samarbejde.

    Det lyder som et spædende samarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *